Get Real!

We weten allemaal wel dat chips en chocola niet de meest gezonde voedingsmiddelen zijn en dat we van op de bank hangen niet fitter worden. Meer groente eten en meer bewegen, dat is alles wat je hoeft te doen om af te vallen en gezond te worden.

Het probleem zit hem in elke dag, elk uur, elke minuut, de motivatie vinden om de juiste keuzes te maken. De motivatie om te werken aan je gezondheid en jezelf.

En daar maakt dit programma het verschil!

Get Real! gaat veel verder en dieper dan anders eten en bewegen. Eindelijk een manier om de kern van je probleem aan te pakken, je steeds opnieuw te motiveren om het beste uit jezelf te halen en te zorgen dat je gezond wordt en blijft.

Meestal is eten oplossing voor een emotioneel probleem. Veel mensen eten als ze verdrietig of boos zijn, anderen juist als ze gestrest of zenuwachtig zijn. En sommigen denken dat het alleen maar “gezellig” kan zijn als er een taartje gegeten wordt.

Get Real! pakt je gewichtsprobleem in de kern aan. Je weet zelf rationeel ook wel dat eten je niet vrolijker maakt als je verdrietig bent. Sterker nog: het wordt alleen maar erger want nu ben je ook nog boos op jezelf dat je teveel gegeten hebt.

Get Real! zorgt dat jij je verstand gaat gebruiken als het op eten en bewegen aan komt, en je emoties op een andere, betere manier verwerkt. Met Get Real! ga je met je emoties en mentale gesteldheid aan de slag. Dat is een intensief proces, en dat is hard werken. Daar ben ik eerlijk over. Ik geloof niet in “wonderpillen”, “een paar simpele stappen naar een gelukkig leven” of “3 oefeningen voor een bikini-body”. En jij weet ook dat het zo niet werkt. Anders had je je probleem met je gewicht al lang opgelost. Get Real! is geen dieet. Het is een gewichtsmanagementprogramma. Eindelijk een programma dat echt werkt.

Je gewicht onder controle krijgen is hard werken. Je staat voor een groot aantal veranderingen in je leven, die tijd, energie en het grootste deel van je aandacht vragen. Daarom is eerste stap in het Get Real! programma je motivatie naar boven halen. Die heb je hard nodig om nu echt je leven te veranderen en je probleem op te lossen.

Het doel van Get Real! is om jou weer jezelf te laten zijn. Ik weet hoeveel verdriet overgewicht met zich mee kan brengen, omdat ik het zelf ervaren heb. Ik begrijp dat het je tegenhoudt om de dingen te doen die je leuk vindt en het je ontwikkeling blokkeert. Ik weet hoe je je voelt. En dat is niet nodig. Het is niet nodig om zo te leven. Ook jij verdient het om gelukkig te zijn, om jezelf te zijn. Om te doen waar je zin in hebt en jezelf te laten zien. Zonder onzekerheid, zonder schaamte. Omdat je trots op jezelf bent, van jezelf houdt en weet dat je goed voor jezelf zorgt.

De wereld wacht op je!