Digital Coaching

Met Digital Coaching ga je zelfstandig mét hulp aan de slag met weer gezond en fit worden.

Motivatie

We beginnen met inzicht krijgen in de reden waarom je te veel eet. Met diverse opdrachten en oefeningen kom je hier achter. Dat is het begin van het vinden van je motivatie om nu eens en voor altijd te veranderen.

Die motivatie halen we eke dag opnieuw naar boven, tot het een automatisme wordt. Je zult niet eens meer te veel willen eten, je wilt gezond eten en voor je lichaam zorgen.

Voeding

Natuurlijk ontvang je informatie over de juiste voeding om af te vallen en gezond te worden. Je krijgt elke 4 weken een voedingsschema dat aangepast wordt aan je dalende gewicht. De voeding in het programma kun je gewoon in de supermarkt kopen, waarschijnlijk ben je zelfs goedkoper uit!

Get Real! focust op gezond eten, waarbij vooral meer groente belangrijk is. We gebruiken de beste tricks om er voor te zorgen dat je geen honger hebt, bijvoorbeeld door meerdere keren per dag te eten. Ook de samenstelling van de maaltijden zorgt ervoor dat je zo lang mogelijk een vol gevoel hebt.

Bewegen

Je gaat ook lekker bewegen! Alle oefeningen kun je gewoon thuis of buiten doen, je hebt geen sportschool nodig om fit te worden en in vorm te komen. We gaan werken aan verbetering van je uithoudingsvermogen en het opbouwen van kracht. Je krijgt hiervoor elke 4 weken een nieuw trainingschema.

Community

In de Get Real! community op de exclusieve facebookpagina kun je vragen stellen, ervaringen delen met andere deelnemers en je eigen voortgang laten zien.

Het programma duurt 12 weken en bestaat uit:

Investering:
25 euro per week - bij betaling ineens krijg je 10% korting.

Aanmeldingsformulier Digital Coaching


 

Als je op de “aanmelden” button klikt, wordt er automatisch een mail aangemaakt voor Get Real!. Controleer je gegevens en verzend de mail. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je aanmelding, alle benodigde informatie en de factuur.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.